Karma Asztrológia

Ajánlott Linkek

FEKETE HOLD MEDITÁCIÓK HELYETT

Kedves mindenki!

Tizenegy éve tartok Fekete Hold meditációkat, és ebben az évben eljutottam oda, hogy már az összes témát többször is körbejártuk. Ráadásul ez az év minden szempontból különleges alkalmakat tartogatott, amelyeket velem együtt sokkal mélyebben éltek át a résztvevők, mint a korábbiakat. Ez elsősorban Sednának, a szétdarabolódás általi teremtés archetípusának és Erisnek, a viszály Istennőjének köszönhető, akik végig prominens szereplői az idei Fekete Holdaknak. Fél év után sikerült megértenem a jelzést - a Holdmeditációk ebben a formában nem folytathatók. Lesz helyette más, elsősorban asztrológia és mágia, de az összejövetelek nem lesznek teljesen nyilvánosak.

Akik ismernek, tudják, hogy soha semmit nem titkolok el a tanítványaim elől, mindent átadok, amit tudok. Most mégis arra kényszerülök, hogy megszűrjem a résztvevőket, mert az elmúlt hónapok eseményei (a nagyvilágban éppúgy, mint saját csoportjaimban) azt bizonyították be a számomra, hogy sajnos nem mindenki alkalmas a tudás tiszta felvételére. Szomorú vagyok, mert sok évtizede vallom, hogy mindenki a saját szintjén hasznosíthatja azt, amit másoktól kap - most pedig be kellett látnom, hogy ez nem igaz. Talán én tévedtem eredendően is, talán a világ energiamintázata változott meg, de rá kellett jönnöm, hogy bizonyos tudás csak azoknak adható át tisztán, akik elértek egy evolúciós szintet a spirituális fejlődés útján.

Ha eddig jártál Fekete Holdakra és szeretnél értesítést kapni a további lehetőségekről, kérlek jelezd emailben (zsu@best4web.com).

 


 

vissza 

 

 

 

Copyright 2009 - 2012 www.the-dreamweaver.com

N