Nyelv választó

Login Form

Állócsillag-sziporka

Október 16-17, 2013.

Ma és holnap rengeteg állócsillag kerül prominens helyzetbe. Kevés olyan tradicionális asztrológus van, aki hajlandó csillagokkal is dolgozni, pedig ha lemondunk róluk, elveszítünk valami nagyon fontosat: a 3D-s fizikai valóság feletti szférákat. A transzcendentális karmaasztrológiában az állócsillagok sokdimenziós világok, ahova a lélek a nehezebb földi életeket követően utazik, hogy gyógyuljon, s hogy erőt merítsen vagy különleges képességeket szerezzen a folytatáshoz.

Ezen a két napon minden uralmi helyzetben lévő égitest egy-egy kiemelkedően fontos csillaggal kerül egyvonalba. Mivel a Hold égi útján átlagosan 13 fokot halad egy nap, vagyis két és fél nap alatt jár be egy jegyet, több csillagot is érinthet. Ma a Halak végén, holnap pedig a Kos elején jár, és három fontos csillaggal kerül hosszúsági fokon egyvonalba. A Scheat a Pegazus alfa csillaga (gyógyulás a legmélyebb fájdalmakból), az Al Rischa a Halakat összekötő Csomó (egyesítő erő, egyensúlyteremtés), a Mirach pedig az Androméda béta csillaga (feminin harmónia és befogadás).

A Nap, a Vénusz és a Merkúr viszonylag gyors, a többi égitest haladása azonban jóval lassúbb, ezért még napokig vagy hetekig bizonyosan ott lesznek az alábbi pozíciókban:    

Nap ‒ Spica (a Szűz kezében lévő kalász) ‒ Arcturus (az Ökörhajcsár alfa csillaga): vedd észre a briliáns ötleteket és figyeld, ahogy elhárulnak az akadályok! Új utakat és eszközöket találhatsz, ha ráhangolódsz ezekre a világokra;

Merkúr ‒ Zuben Elshamali (a Mérleg béta csillaga): merj új ösvényeken járni és vállald fel a hagyományostól eltérő módszereket!  

Vénusz ‒ Antares (a Skorpió szíve): higgy magadban, saját varázserődben, harmónia- és pénzteremtő képességedben! Érezd, ahogy eláraszt az a kozmikus erő, amely a teremtés kódjait közvetíti!

Mars ‒ Transzplútó ‒ Regulus (az Oroszlán szíve): uralkodj az akaratodon, irányítsd bölcsen a tetteidet, légy nagylelkű és kiegyensúlyozott!

Jupiter ‒ Castor (az Ikrek alfa csillaga): találj örömöt saját teremtőerődben! Hozz létre olyan dolgokat, amikre büszke lehetsz és amikért mások is csodálhatnak!

Szaturnusz ‒ Alphecca (az Északi Korona alfa csillaga) ‒ Acrux (a Dél Keresztje alfa csillaga): fogadd el a földi sík kötelezettségeit, tiszteld a Földanyát és az Istennő erejét.

Uránusz ‒ Alderamin (a Kefeusz alfa csillaga): ha uralod a világban végbemenő változásokat, te magad válhatsz azzá az erővé, amely saját életedet is irányítja.  

Neptunusz ‒ Sadalmelek (a Vízöntő alfa csillaga) ‒ Fomalhaut (a Déli hal): hozd meg a szükséges áldozatokat, s meglátod, hogy azonnal örömmé és szerencsévé változnak!

Plútó ‒ Facies (a Nyilas szeme): lásd tisztán azokat a lehetőségeket, amelyekkel gyökeresen alakíthatod át az életedet

Chiron ‒ Skat (a Vízöntő delta csillaga): higgy a gyógyulás erejében!

Miközben sok ezer elnevezett csillag található az égbolton, nagyon ritka az olyan nap, amikor mindegyik uralmi helyzetben lévő égitest ennyire prominens állócsillagokkal kerül egyvonalba. Használd ki a magasabb szférák erejét: gyógyulj, alakíts, teremts!