Nyelv választó

Login Form

TRANSZCENDENTÁLIS KARMAASZTROLÓGIA TANFOLYAMOK AZ AVALONBAN

2015. szeptember 7-től

(Budapest, 1112. Brassó út 25. Tel: 310-7170 vagy 06-30-949-4455)
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  • Transzcendentális karmaasztrológia kezdőknek - a transzcendentális módszeren alapuló képletfejtés elmélete és gyakorlata

Hétfőnként 15-től 16:30-ig

Kezdés: 2015. szeptember 7.-én.

Teljesen új tanfolyam indul, amelyre kezdők és közép-haladók egyaránt jelentkezhetnek.

Ha már tanultál asztrológiát, de a hagyományos levezetések nem adtak választ a kérdéseidre, akkor bizonyosan érdemes megismerkedned a transzcendentális olvasat módszereivel!

Ha pedig még sohasem tanultál, de érdekel, és szeretnél egy gyors, hatékony, lélek-központú szemlélettel eljutni az asztrológiai képletfejtésig, amely az új évezredben is képes válaszokat adni, akkor itt bizonyosan megtalálod azt, amit keresel!

Jelentkezhetsz emailben vagy telefonon!

  • Transzcendentális karmaasztrológia haladóknak - babiloni vízuális asztrológia

Ez a tanfolyam elsősorban saját haladó tanítványaimnak indul, de ha vannak karmikus vagy transzcendentális asztrológiai alapismereteid, csatlakozhatsz hozzánk, szeretettel várunk! Kérlek, hogy előtte jelezd a szándékodat emailben vagy telefonon!

Hétfőnként 16:45-től 18:15-ig

Kezdés: 2015 szeptember 7.-én.

A mezopotámiai kaldeus papok háromezer éven keresztül vizsgálták az eget, a megfigyeléseiket pedig agyagtáblákra jegyezték fel. A régmúlt asztronómusait elsősorban az érdekelte, vajon fellebbenthető-e az idő szövedékének fátyla és megismerhetővé válik-e a jövő. Az időszámításunk előtt 9600-ban bekövetkezett Vela kataklizma hatására gyökeresen megváltozott a földi élet minősége. A régi világ eltűnt, a Föld tengelye elferdült, kialakultak az évszakok, a paradicsom egyszer s mindenkorra elveszett, az emberiségnek pedig meg kellett tanulnia gondoskodni magáról. Az ókor papjai azt remélték, hogy az asztrológia segítségével kivédhetik a jövő kataklizmáit és megteremthetik az új élet paramétereit.

Szerencsére a sivatag homokja megőrizte számunkra is azt a hatalmas tudást, amit a megfigyeléseik során összegyűjtöttek, s amiből a későbbi korok asztrológiái kifejlődhettek. Érdemes megismerkedni a babiloni asztrológiával, hiszen mindennek ez volt az alapja, ráadásul a szabályszerűségei, megállapításai és technikai módszerei remekül vegyíthetők a karma asztrológia modern módszereivel 

Szeretettel várlak!

Griga Zsuzsanna

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

30-949-4455