Nyelv választó

Login Form

 

TANFOLYAMOK

 

 

TRANSZCENDENTÁLIS KARMAASZTROLÓGIA TANFOLYAMOK AZ AVALONBAN
2017-18

 
 

Budapest, 1112. Brassó út 25.

Tel: 310-7170, 06-30-949-4455, 30-462-6200

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

A képzés hároméves, amely során kezdő és haladó csoportokban tanulhatod a karmaasztrológiát, illetve nyári képletfejtő és egyéb  workshopon gyakorolhatod a tudásodat.

 

A kezdő csoport az alapokról indul, ezért elsősorban azoknak szól, akik még egyáltalán nem tanultak asztrológiát, vagy csak nagyon kevés előképzésük van. Akik a hagyományos alapokban már elsajátították, de csalódtak a módszerben, azok sem fognak unatkozni, mert a transzcendentális asztrológia sokkal színesebb és izgalmasabb, mint a tradicionális.

 

A haladón az egyik évben előrejelzést, a következőben pedig szinasztriát tanulunk. Mindig az adott csoport felvevőképességén és gyorsaságán múlik, hogy milyen ritmusban sikerül a tananyagot átadnom, és ha viszonylag gyorsan tudunk haladni, szívesen tanítok babiloni vizuális asztrológiát, elekciót (dátum kiválasztást), születési idő pontosítást, és reinkarnációs párosokat is. A haladóra azokat a jelentkezőket fogadom el, akik vagy nálam, vagy a Tiszta Forrás intézetben tanultak már karmaasztrológiát.

 

A nyári workshopok függetlenek a tanfolyamoktól. Teljesen nyitottak, bárki eljöhet, ha kíváncsi az adott témákra.

 

Transzcendentális karmaasztrológia kezdőknek - a transzcendentális módszeren alapuló képletfejtés elmélete és gyakorlata

 

Hétfőnként 15-től 16:30-ig

Kezdés: 2017. szeptember 11-én.

Teljesen új tanfolyam indul, amelyre kezdők és közép-haladók egyaránt jelentkezhetnek.

Ha már tanultál asztrológiát, de a hagyományos levezetések nem adtak választ a kérdéseidre, akkor bizonyosan érdemes megismerkedned a transzcendentális-karmikus olvasat módszereivel!

Ha pedig még sohasem tanultál, de érdekel, és szeretnél egy gyors, hatékony, lélek-központú szemlélettel eljutni az asztrológiai képletfejtésig, amely az új évezredben is képes válaszokat adni, akkor itt bizonyosan megtalálod azt, amit keresel!

Jelentkezz emailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy telefonon (06-30-949-4455).

 

Transzcendentális karmaasztrológia haladóknak

 

A transzcendentális karmaasztrológia gyakorlata - karmikus szinasztria

Hétfőnként 16:45-től 18:15-ig

Kezdés: 2017. szeptember 11.-én.

A kezdő évfolyamban megtanult képletfejtési módszereket ültetjük át a gyarkorlatba az első  két hónap során, hogy bizonyosan sikerüljön a vizsga.

Ezután a karmikus szinasztria (párkapcsolati összevetés) elméletével és gyakorlatával foglalkozunk egész évben.

 

Regressziós és meditációs technikák a képletfejtés során

Havonta egyszer szívesen tanítok gyakorló karmaasztrológusoknak regressziós és meditációs technikákat. Októberben indulunk, a részleteket hamarosan itt találod.

 

Nyári szemináriumok és workshopok


Az idei nyár sajnos gyakorlatilag elmúlt, a 2018-as időszak workshopjai pedig még tervezés alatt vannak.

 

 

Helyszín: 1112. Brassó út 25

 

A további workshopokról a Facebook oldalamon is olvashatsz, amit itt találsz: Transzcendentális Asztrológia.

 

Szeretettel várlak!

Griga Zsuzsanna