Nyelv választó

Login Form

 

TANFOLYAMOK

 

 

TRANSZCENDENTÁLIS KARMAASZTROLÓGIA TANFOLYAMOK AZ AVALONBAN
2017-18

 
 

Budapest, 1112. Brassó út 25.

Tel: 310-7170, 06-30-949-4455, 30-462-6200

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

A képzés hároméves, amely során kezdő és haladó csoportokban tanulhatod a karmaasztrológiát, illetve nyári képletfejtő és egyéb  workshopon gyakorolhatod a tudásodat.

 

A kezdő csoport az alapokról indul, ezért elsősorban azoknak szól, akik még egyáltalán nem tanultak asztrológiát, vagy csak nagyon kevés előképzésük van. Akik a hagyományos alapokban már elsajátították, de csalódtak a módszerben, azok sem fognak unatkozni, mert a transzcendentális asztrológia sokkal színesebb és izgalmasabb, mint a tradicionális.

 

A haladón az egyik évben előrejelzést, a következőben pedig szinasztriát tanulunk. Mindig az adott csoport felvevőképességén és gyorsaságán múlik, hogy milyen ritmusban sikerül a tananyagot átadnom, és ha viszonylag gyorsan tudunk haladni, szívesen tanítok babiloni vizuális asztrológiát, elekciót (dátum kiválasztást), születési idő pontosítást, és reinkarnációs párosokat is. A haladóra azokat a jelentkezőket fogadom el, akik vagy nálam, vagy a Tiszta Forrás intézetben tanultak már karmaasztrológiát.

 

A nyári workshopok függetlenek a tanfolyamoktól. Teljesen nyitottak, bárki eljöhet, ha kíváncsi az adott témákra.

 

Transzcendentális karmaasztrológia kezdőknek - a transzcendentális módszeren alapuló képletfejtés elmélete és gyakorlata

 

Hétfőnként 15-től 16:30-ig

Kezdés: 2016. szeptember 11-én.

Teljesen új tanfolyam indul, amelyre kezdők és közép-haladók egyaránt jelentkezhetnek.

Ha már tanultál asztrológiát, de a hagyományos levezetések nem adtak választ a kérdéseidre, akkor bizonyosan érdemes megismerkedned a transzcendentális-karmikus olvasat módszereivel!

Ha pedig még sohasem tanultál, de érdekel, és szeretnél egy gyors, hatékony, lélek-központú szemlélettel eljutni az asztrológiai képletfejtésig, amely az új évezredben is képes válaszokat adni, akkor itt bizonyosan megtalálod azt, amit keresel!

Jelentkezz emailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy telefonon (06-30-949-4455).

 

Transzcendentális karmaasztrológia haladóknak

 

A transzcendentális karmaasztrológia gyakorlata - karmikus szinasztria

Hétfőnként 16:45-től 18:15-ig

Kezdés: 2016. szeptember 11.-én.

A kezdő évfolyamban megtanult képletfejtési módszereket ültetjük át a gyarkorlatba az első  két hónap során, hogy bizonyosan sikerüljön a vizsga.

Ezután a karmikus szinasztria (párkapcsolati összevetés) elméletével és gyakorlatával foglalkozunk egész évben.

 

Nyári szemináriumok és workshopok

DÁTUM

TÉMA

ÁR

Június 3

10-17:30

Konfigurációk és oldásaik

 

Az asztrológia négy oszlopa közül (bolygók, jegyek, házak, fényszögek) a negyedik a leglényegesebb, hiszen a képlet energiahálózatát biztosítják. Összeköttetést teremtenek égitestek és képletpontok között, létrehozzák azokat az energetikai pályákat, amelyek magát a képletet működtetik. Gyakran kapcsolódnak össze pontos geometriai alakzatokba, amelyeket konfigurációknak nevezünk, s amelyek a képletábra legfontosabb alkotóelemei. Ha képes vagy az értelmezésükre, megértheted a lényeget

16,000

Június 16

14-17:30

A progressziós Hold haladása az állócsillagokon

 

Az állócsillagok nagyon jelentőségteljesek a transzcendentális karmaasztrológiában, mert azokat az alternatív világokat (magasabb dimenziós tereket) írják le, ahova a sok-dimenziós kozmikus lélek gyakran inkarnálódik egy-egy nehezebb, fájdalmasabb 3Ds élet után. Bár szinte minden asztrológiai rendszer figyelembe veszi őket, értelmezésük meglehetősen különböző, és gyakran negatív. Ugyanakkor egyetlen iskola sem veszi figyelembe az előrejelzések során, hiszen maguk a csillagok 72 éveként csupán egyetlen fokot haladnak előre az égbolton. Asztrológiai pozíciójuk egy emberöltő alatt alig változik, ezért tranzitok formájában nem vizsgálhatók. A transzcendentális karmaasztrológia a képlet rejtett rétegeit tárja fel, az előrejelzések során pedig a progressziós Holdat mint illuminátort (megvilágító, felvilágosító égitestet) értelmezi. A progressziós Hold átlagosan havonta 1 fokot tesz meg az Ekliptikán, 27,5 évente a teljes képletet bejárja, és közben érinti a fontosabb állócsillagok pozícióit is. Ilyenkor 1-2 hónapra megvilágítja a csillagot, vagyis bekapcsolja és közel hozza azt a világot, amelyet az adott csillag szimbolizál. A félnapos workshop ezt a folyamatot mutatja be, és gyakorlati útmutatót ad a fejtéshez is.

8,000

Június 17-18

10-17:30

Kronobiológiai pszichogenetika asztrológusoknak

 

A születés pillanatában nemcsak a mindet körülvevő égitestek vetülnek ránk, hanem a Földet körülvevő energo–információs mezők hullámaiból létrejövő hologram is. A kétnapos workshop bemutatja a születéskor kapott fizikai – érzelmi – szellemi energetikai mintázatokat és azt is megtanítja, hogyan érdemes ezeket összekapcsolni az asztrológiai képlettel.

32,000

Június 19

14-17:30

Az asztrológiai térfelosztás: a házak értelmezése a transzcendentális karmaasztrológiában

 

A félnapos workshop bemutatja az asztrológiai térfelosztást és segítséget ad a házak elméleti és gyakorlati értelmezéséhez

8,000

Július 1-2

10-17:30

A kristályok világa és asztrológiai alkalmazási lehetőségeik

 

A kristályok és drágakövek sok ezer éve vonzanak bennünket. Ékszereket, disz- és használati tárgyakat egyaránt készítünk belőlük. Esztétikai értéküknél azonban sokkal jelentőségteljesebb az egészségre és magára az emberi életre gyakorolt hatásuk. A kétnapos workshop megismerteti a legfontosabb ásványokat és bemutatja, hogyan használhatjuk fel őket a képletfejtés és a gyógyítás folyamataiban. A kristályok jótékony tulajdonságait ugyanis nem csupán a megszokott módokon lehet kiaknázni. A második napon bemutatok egy teljesen egyedi, kimondottan asztrológusok által használható, meglepően hatékony metódust.

32,000

Július 29-30

10-17:30

Meditációs és regressziós technikák karmaasztrológusoknak

 

Számtalan meditációs módszer létezik, felhasználásuk is nagyon sokrétű. A kétnapos workshop bemutatja, hogyan használhatod fel a meditációt a képletfejtés során, illetve bemutat egyszerű regressziós technikákat is a nehezebb esetek oldására.

32,000


 
Jelentkezhetsz emailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy telefonon (06-30-949-4455, 30-462-6200). Ha pedig lemaradtál valamiről, a hanganyag és a jegyzetek bármikor megvásárolhatók.

 

Helyszín: 1112. Brassó út 25

 

A további workshopokról a Facebook oldalamon is olvashatsz, amit itt találsz: Transzcendentális Asztrológia.

 

Szeretettel várlak!

Griga Zsuzsanna