Karma Asztrológia

Ajánlott Linkek

TRANSZCENDENTÁLIS KARMAASZTROLÓGIA TANFOLYAMOK AZ AVALONBAN
2012. szeptembertől

(Budapest, 1112. Brassó út 25. Tel: 310-7170 vagy 06-30-949-4455)
zsuzsanna.griga@gmail.com
www.the-dreamweaver.com

 

 • Transzcendentális karmaasztrológia kezdőknek - a transzcendentális módszeren alapuló képletfejtés elmélete és gyakorlata

Hétfőnként 15-től 16:30-ig

Kezdés: 2012. szeptember 10.-én.

Teljesen új tanfolyam indul, amelyre kezdők és közép-haladók egyaránt jelentkezhetnek.

Ha már tanultál asztrológiát, de a hagyományos levezetések nem adtak választ a kérdéseidre, akkor bizonyosan érdemes megismerkedned a transzcendentális-karmikus olvasat módszereivel!

Ha pedig még sohasem tanultál, de érdekel, és szeretnél egy gyors, hatékony, lélek-központú szemlélettel eljutni az asztrológiai képletfejtésig, amely az új évezredben is képes válaszokat adni, akkor itt bizonyosan megtalálod azt, amit keresel!

Jelentkezz emailben vagy telefonon!

 • Transzcendentális karmaasztrológia haladóknak - a transzcendentális képletfejtés eszköztára és mélyrétegei:

  - Babiloni vizuális asztrológia
  - Az aszteroidák
  - A Kentaurok
  - Az állócsillagok
  - A prenatális nap- és holdfogyatkozás szerepe a képletfejtés során
  - A fényszögképek (konfigurációk) szerepe

Hétfőnként 16:45-től 18:15-ig

Kezdés: 2012. szeptember 10.-én.

Ez a tanfolyam elsősorban saját haladó tanítványaimnak indul, de ha vannak karmikus vagy transzcendentális asztrológiai alapismereteid, csatlakozhatsz hozzánk, szeretettel várunk! Kérlek, hogy előtte jelezd a szándékodat emailben vagy telefonon, és érkezz meg a helyszínre a kezdés előtt egy negyed órával!

A születési képlet hagyományos összetevői az alapvető dolgokat mutatják meg, s tradicionális elemzések ezekre épülnek. Létezik azonban egy karmikus mélyréteg, amely csupán a transzcendens égitestek és az ősi babiloni asztrológiai elvek segítségével nyílik meg. Az első félévben megismerkedünk ezekkel a vizuális alapelvekkel, hiszen a kaldeus papok, akiknek az emberiség az asztrológia tudományát köszönheti, nem egy kétdimenziós, számítógép által megszerkesztett képet nézegettek, hanem magát a csillagos égboltot, s nem szorították be az értelmezés kereteit csupán az Állatövre, hanem a teljes, körpanorámás eget vették figyelembe. A módszereik segítségével megtanulhatod azt a térlátást, amely elengedhetetlenül szükséges a helyes képletfejtéshez. A második félévben a transzcendentális karmaasztológia szintézisét sajátíthatod el az aszteroidák, a Kentaurok, az állócsillagok és sok egyéb égi eszköz segítségével.

Szeretettel várlak!

Griga Zsuzsanna
Az Istennő asztrológusa

 

vissza 

 

 

 

Copyright 2009 - 2012 www.the-dreamweaver.com

N